Oproep aan nieuwe Begeleiders voor onze jeugd en onze talenten

door 8 oktober 2016

Door een toenemend aantal jeugdleden is de Jeugdcommissie op zoek naar kandidaten die Sandy kunnen ondersteunen bij de jeugdlessen, vooral in de baan, maar ook bij andere golfactiviteiten van de jeugd.

Doel: Samen met onze pro Sandy de begeleiding van de jeugd op een hoger plan brengen om zo de kwaliteit van onze jeugdspelers tijdens het golfspel te bevorderen. De jeugdcommissie heeft kunnen regelen dat NGF jeugdcoach opleiding 1 voor Zuid Nederland dit jaar georganiseerd werd op HGC Overbrug. Hierbij was HGC Overbrug de grootste leverancier in Zuid-Nederland van kandidaat-jeugdcoaches (11 personen).

Als U ook geïnteresseerd bent de jeugd mee te begeleiden neem dan contact op met Debby Toll. (e-mail zie onder)

Ook is de Jeugdcommissie. samen met Sandy, bezig met het opzetten van het NGF programma “Committed to Talent” zodat onze talentvolle jeugdspelers individueel begeleid kunnen worden. Na Bram Verstappen willen we nog meer kampioenen af gaan leveren. Hiervoor zijn we op zoek naar golfers met handicap 18 of lager die ervaring hebben met het spelen van wedstrijden. Zij kunnen dan hun kennis en ervaring delen met onze potentiële talenten.

Graag opgeven bij debbytoll@hotmail.com
De Jeugdcommissie

Pin It on Pinterest

Share This