RAAK! Golf

door 29 januari 2017

Met het Jeugdprogramma RAAK! wil de NGF kinderen van de basisschool bekend maken met golf. De NGF zal bij een aantal evenementen waar veel schoolkinderen komen aanwezig zijn. The Final in Rotterdam (juni), de Stadsspelen in Den Haag (juli), het EK Hockey in Amstelveen (augustus) en de Tinadag in Wassenaar (september). Daarnaast zal RAAK! ook vertegenwoordigd zijn tijdens de ING Golf Week en het KLM Open.

In het RAAK! Funpark kunnen kinderen meedoen aan leuke spelletjes. Daarna kan men zich registreren en krijgen kinderen tot 12 jaar een Raakpas en een nieuwsbrief. Ook is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief een golfset te kopen. Meer informatie is te vinden op www.golfraak.nl .

Diverse Golfclubs, waaronder HGC Overbrug bieden speciale activiteiten aan. Bij onze golfbaan bestaat het Raak pakket in 2017 uit:

  • Gratis mee doen aan de vriendjes en vriendinnetjes dag
  • 1 proefles van Sandy
  • Gratis toegang tot de driving range (onder toezicht van een volwassen golfspeler)
  • Een muntje voor de ballenautomaat per bezoek

Je kunt hiervan gebruik maken als je een Raak!pas hebt.

Jeugdleden tot 12 jaar die vorig jaar lid waren van Raak! krijgen de nieuwe pas thuisgestuurd. Jeugdleden die vorig jaar geen Raak! hadden, kunnen deze helaas niet meer aanvragen omdat de nieuwe passen alleen voor niet golfende kinderen zijn.

10 euro kaart vervallen

Helaas heeft de NGF besloten om de zogenaamde 10 euro kaart voor de jeugdleden tot 21 jaar komen te vervallen. Met de Raak! pas konden jeugdleden bij de aangesloten banen voor slechts € 10 9 of 18 holes lopen. Dit betekent dat je vanaf 2017 met je NGF pas kunt golfen tegen het jeugdtarief en de voorwaarden van de golfbaan waarop je wilt spelen. Op de website van de golfbaan kun je zien welk jeugdtarief van toepassing is.

Ben van Lieshout
Namens de jeugdcommissie

Pin It on Pinterest

Share This