Sleutels gaan tokens vervangen

door 11 mei 2017

Maandag 15 mei  is het zogeheten E-range sleutelsysteem geïnstalleerd op de ballenautomaat, dit sleutelsysteem gaat het gebruik van de tokens (muntjes) vervangen.

Op dit moment kunnen onze leden (en gasten) bij onze ballenautomaat terecht met zogenaamde tokens ad €1 per stuk. Deze tokens kunnen tot 1 juli 2017 nog gebruikt worden in de ballen­automaat. Men kan er ook voor kiezen om de tokens in te leveren. Hiervoor wordt geen geld geretourneerd, maar de waarde kan bij de caddiemaster worden bijgeschreven op de E-Range sleutel.

Leden kunnen bij de caddiemaster een E-Range sleutel krijgen tegen betaling van €10 borg, waarop u credits voor de ballenautomaat kunt zetten. Bij het verlies van een sleutel kan het tegoed op de verloren sleutel ‘geblokkeerd’ worden. Tevens kan het tegoed overgezet worden naar een nieuwe sleutel (borg €10), zodat u uw tegoed nooit verliest.

[table “29” not found /]

Met de E-Range sleutel heeft u een persoonlijke sleutel (op naam) met oplaadbaar tegoed voor de ballenautomaat op de driving range.

Uw voordeel met de E-Range sleutel

  •  U laadt een bepaald bedrag op de E-Range sleutel en krijgt een aantal gratis ballen. Hoe hoger het bedrag, hoe hoger het voordeel voor u.
  • De E-Range sleutel kunt u eenvoudig aan uw sleutelbos bevestigen.
  • Bij elke tik ballen is zichtbaar hoeveel tegoed er nog op de E-Range sleutel staat en wat de korting is.
  • Uw saldo vervalt nooit, ook niet bij sleutelverlies.

Pin It on Pinterest

Share This