1e OPEN Helmonds Golfkampioenschap

door 24 augustus 2017

De nieuwe baan is klaar en daarom wordt op 1 oktober 2017 het 1e OPEN Helmonds Golfkampioenschap gehouden. Nooit eerder werd op de eigen baan een Helmonds Golfkampioenschap gespeeld.

NobraCars Helmond heeft voor deze dag één BMW beschikbaar gesteld voor een van diegenen die op 1 oktober een “hole in one” slaan op een van onze par 3 holes. Deze dag wordt hierdoor extra aantrekkelijk.

De wedstrijd

De wedstrijd is voor iedere golfer, aangesloten bij de NGF, toegankelijk en wordt over 9-holes Stableford gespeeld in 4 categorieën, namelijk:

  • Jeugd
  • Hcp 36-54
  • Hcp 21-36
  • Hcp tot 20

Een Clinic

Om niet-golfers tevens kennis te laten maken met de golfsport, wordt er een clinic gegeven door onze GolfPro Sandy.

De Winnaar

In alle categorien zal een winnaar gehuldigd worden. Echter de kampioen van Helmond wordt hij of zij die met de minste slagen zijn rondje loopt. Bij gelijke stand volgt een “play off” zonder handicapverrekening.

Deelname

Wij hopen op een grote deelname van zowel de eigen leden als niet-leden. Iedereen met een handicap 54 of lager kan zich voor deze wedstrijd inschrijven. Daarnaast hopen wij dat niet-leden in de toekomst (proef)lid worden bij HGC Overbrug als zij de baan en de gezelligheid hebben leren kennen

Jeugd

Onze club draagt een warm hart toe aan de jeugd. Wij hopen, dat onze eigen jeugdleden vele vrienden of vriendinnen uitnodigen. Onze jeugdafdeling heeft voor nieuwe leden veel te bieden.

Dagindeling

De dag is voor een groot gedeelte al ingevuld. Het terras zal als een kleurrijk plein worden ingericht. Er is koffie en thee bij ontvangst. Rond 16.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Er zijn mooie en waardevolle prijzen te winnen. Hopelijk wordt er ook een “hole in one” geslagen, zodat de BMW kan worden uitgereikt. Na de prijsuitreiking start een groot feest met muziek en bieden wij U een heerlijke warme hap aan. De organisatie heeft als doel er een prachtige dag van te maken.

Sponsoren

De deelname prijs is erg laag gehouden, de kosten van deze dag zijn echter aanzienlijk. Daarom zijn er nog sponsoren nodig om de dag perfect te maken en om nog wat extra’s voor de deelnemers te kunnen doen. Aan sponsoren vragen wij een bijdrage van € 250, = ex btw op rekening. Hiervoor worden zij meegenomen in de publicatie omtrent deze dag en hebben ze de mogelijkheid om 2 niet-leden te laten meespelen.

Deelnamekosten

Niet leden€ 35,=

Jeugd niet leden

€ 10,=
Leden wedstrijd en buffet / partners van deelnemers alleen buffet€ 20,=

Jeugd

€   5,=
Clinic€ 20,=

Inschrijven

Op de website is een speciale pagina geopend zodat iedereen zich kan inschrijven. Uw inschrijving is pas definitief als de kosten zijn betaald. Iedere deelnemer kan een paar dagen voor de wedstrijd via de website zijn of haar starttijd vinden. U kunt Uw inschrijfgeld overmaken aan:

Helmondse Golf Club “Overbrug” RABOBANK NL49RABO0301187762 onder vermelding van Open Golfkampioenschap 01-10-2017

Sponsoren kunnen zich wenden tot Joke Bekx: Bekxsupport@ziggo.nl
Telefoon: 06-54310044

Pin It on Pinterest

Share This