Garmin Update beschikbaar

door | 2 december 2017

Het doet ons deugt te kunnen melden dat er eindelijk een update van onze baan beschikbaar is op de golfcomputers van GarminTM 

We hebben de update op een S2 uitgevoerd en geverifieerd.

Hoe je zelf je eigen apparaat kunt updaten is te vinden op: http://www.garmin.com/nl-NL/maps/updates/?/golf. Hiernaast vind een afbeelding met de versie informatie en ook nog een engelstalige instructievideo (met Nederlandse ondertitels).

Versie informatie van de nieuwe software

Instructievideo

Pin It on Pinterest

Share This

Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer info

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten