De Golfregels 2019

door 13 februari 2019

Per 01 januari 2019 zijn de golfregels vernieuwd, ze zijn drastisch herzien, gemoderniseerd, verminderd in aantal, bevorderen het tempo van het spel, er zijn minder straffen, ze zijn consistenter, eenvoudiger en hebben het doel meer van het spel te genieten.

De HaReCo cie wil onze leden nader kennis laten maken met deze nieuwe regels op:

Dinsdag 12 maart om 20:00 uur in ons clubgebouw

Inschrijven via de website onder wedstrijden waarbij we de ons een minimale deelname hebben gesteld van 30 deelnemers.

Bezoekers van deze avond ontvangen na afloop het Nederlandstalig boekje van deze regels.

Wij hopen dat iedereen vanaf maart, bij de start van de competities, voldoende bekend is met de nieuwe regels en de toepassing daarvan, derhalve vertrouwen wij op een mooie opkomst voor deze informatieavond.

Namens de HaReCo,
Klaartje Majoor

Pin It on Pinterest

Share This