Afscheid van Sandy

door 13 maart 2019

Per 1 april a.s. is het zover. Sandy is niet langer meer onze golf professional. Meer dan 12 jaren, bijna 10.000 cursisten verder en diverse leden geprobeerd hebbende het golfresultaat beter te maken, verdwijnt de leraar die voor de club van grote betekenis is geweest. Zij weet echt nog niet wat ze gaat doen. Haar oude professie, klinisch medisch analiste in het Diaconessen ziekenhuis in Eindhoven, weer oppakken lijkt ook niet aan de orde. 

Na meer dan 19 jaar in de golfsport werkzaam te zijn geweest, eerst in De Efteling daarna de Oosterhoutse, zoekt Sandy een nieuwe uitdaging. In juni 2007 kwam Sandy als opvolgster van Sander Prinsen bij HGC Overbrug  terecht. Ze kijkt uit naar haar nieuwe status als gewoon lid van onze club. Gewoon voor het plezier als amateur deelnemen aan de wedstrijden en andere clubactiviteiten. Oh ja, het eerste jaar natuurlijk buiten mededinging, maar daarna hoopt ze nog vele jaren actief te kunnen zijn als verenigingslid van de club waar ze 12 jaren met veel plezier heeft gewerkt.

Terugblik.

Zij denkt met genoegen terug op deze periode. Ze is er trots op dat ze kan spreken van een uitstekende samenwerking met de achtereenvolgende besturen. Met name roemt ze ook de samenwerking met de greenkeepers Herbert, Wibo en Willy, met wie ze alles kon bespreken. Voor hen was niets te veel. Ze denkt ook aan de uitstekende samenwerking met de jeugdcoaches, jeugdbestuur en commissie. Zij heeft veel aandacht gegeven en geïnvesteerd in de jeugd, waarvan er velen zijn doorgegroeid in kwaliteit en naar andere clubs zijn doorgestroomd. Jammer voor onze club, maar wel begrijpelijk. Ook noemt ze nog de samenwerking met JIBB (Jeugd in beweging brengen), waardoor meer jongeren zijn gaan golfen. Nu nog zijn er meer dan 40 jeugdleden bij onze club.

En nu…?

Het zal even wennen zijn. Maar zij ziet er naar uit de weekenden vrij te zijn en op een eigen wijze zelf in te vullen. Natuurlijk moet een golf pro voor de leden beschikbaar zijn als het de leden uit komt. Maar na zoveel jaren wil ze ook in de avonduren en de weekenden zelf bepalen hoe ze dit kan invullen. Ze hoopt dan ook dat golf weer een hobby wordt bij een fijne en gezellige vereniging en dat is HGC Overbrug. Wij kunnen haar dan ook nog vaak in ons clubhuis tegen komen.

Ze wil tenslotte alle leden van onze club bedanken voor het jarenlange vertrouwen dat men in haar heeft gehad.

Pin It on Pinterest

Share This