Nieuwe golfpro

door 25 maart 2019

Vanaf 1 april as. beschikt onze golfclub over twee golfleraren. Na de introductie van Arthur Kleeven volgt nu de kennismaking met Antoine de Blok.

De verdeling van de tijdstippen waarop Antoine en Arthur aanwezig zullen zijn wordt:

  • Maandag: Arthur
  • Dinsdag: Antoine
  • Woensdag: Arthur
  • Donderdag: Arthur en Antoine
  • Vrijdag en zaterdag: Antoine
Antoine de Blok

Antoine de Blok

Antoine de Blok

Antoine is sedert 2001 werkzaam als golf professional. Evenals Arthur is hij begonnen als tennisleraar. Hij heeft vanaf 1991 lessen gegeven bij diverse verenigingen. Hij is zeer sportief. Hij heeft zelf actief de volgende sporten beoefend: voetbal, tennis en cricket. Nog altijd is hij in zijn vrije tijd te vinden bij club Pellikaan voor tennis, fitness en spinning.

Kennismaking met golfsport

Ook hier zie je enige gelijkenis met Arthur. Eerste kennismaking op het CIOS in Sittard. Daarna werkzaam als cadymaster bij de Efteling en kreeg daarbij golflessen van Raymond Scheffer. In 2004 heeft hij zowel de examens B als ook A professional afgerond.

Werkervaring als golfleraar

Na afronding van zijn opleiding is hij gestart bij De Efteling golfpark. Daar heeft hij 7 jaren gewerkt om daarna over te gaan naar Prise d’eau golf in Tilburg. Daar heeft hij ervaring opgedaan met de training van competitieteams, groepslessen, privélessen, het organiseren van golfreizen en het werven van businessleden. Vanaf april 2012 heeft hij als golfprofessional gewerkt op De Gulbergen in Nuenen en in maart 2013 op Golfbaan de Achterse Hoef in Bladel. Op deze locaties is hij nog altijd werkzaam.

Tot ziens…

Hij hoopt snel kennis te maken met de leden van HGC ‘Overbrug’ op een van bovengenoemde tijden. Hij is te bereiken op telefoon: 06-55-896 454 of op e-Mail: antoinedeblok@adbgolf.nl.

Pin It on Pinterest

Share This