TIEN

door 13 maart 2019

Het is al weer een half jaar geleden dat Simol haar intrede deed in het clubhuis van de Helmondse Golf Club Overbrug. Een half jaar dat is omgevlogen. Een totaal vernieuwd clubhuis en ook een nieuwe bezetting van de HORECA. Bob en Madeleine maken er geen geheim van: “Het was wennen aan de sfeer , de mensen en de accommodatie” en dat geldt voor beide kanten.
Ook de leden van HGC moesten wennen aan deze nieuwe uitbaters. Het verloop onder het personeel was groot, het was een warme hete zomer en het gebruik van het clubhuis was niet optimaal. Het ontbrak bij Simol aan ervaring met de golfsport, waardoor Bob en Madeleine dit soms ervoeren als ongeoefend zwemmen in het diepe. Maar wat overheerst bij hen is toch het gevoel van tevredenheid. “Het was leuk en werd in de loop van de tijd leuker”. En dat gevoel nemen ze mee naar de eerste helft van het nieuwe seizoen.

Vooruitblik

Per 1 maart is afscheid genomen van Anita, die binnen Simol promotie heeft gemaakt. Deze vriendelijke, vrolijke en enthousiaste verschijning zal evenwel af en toe nog wel eens haar gezicht laten zien. Inmiddels is er een nieuw assistent bedrijfsleider aangetrokken in de persoon van Floor Boason. Jawel de dochter van Bob en Madeleine, die acht jaar geleden onder leiding van Gijs ook reeds in ons clubhuis werkzaam was. Na de voltooiing van haar Horeca opleiding komt ze nu weer op het ´oude nest´ terug. Het team zal verder bestaan uit Maurits, Felice, Dominique, Max, Joelle en Noëlle de Kort, die komt proefdraaien. Ook de keuken krijgt versterking van een via Senzer aangetrokken keukenhulp. Ondanks dat het hier gaat om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt zal snel blijken dat dit een versterking is van de keukenbrigade. Er is ruimte voor nog een spoelhulp bij drukke tijden in de keuken. Wellicht is er nog een kind of kleinkind vanaf 15 jaar van een van de leden, die een centje wil bijverdienen? Neem hierover dan contact op met Bob.

Kortom, aldus Bob, we zijn er klaar voor om de gebruikers van het clubhuis optimaal te bedienen.

Menukaart en andere ontwikkelingen.

Vanaf 12 maart is er sprake van een nieuwe menukaart. Bij de samenstelling hiervan is goed geluisterd naar wat de leden willen. Dus meer pasta’s en salades op de kaart. Ook zal de ´Dodavo hap´ weer terugkeren. Er zullen iedere week, verschillend naar de seizoenen, speciale aanbiedingen zijn. En op de zondagen vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur komt er de mogelijkheid zich aan te melden voor een BBQ. Bob en Madeleine stellen: in overleg is alles mogelijk. Zij zouden graag zien dat meer leden gebruik maken om voor familie- of andere feestjes het clubhuis te benutten. Ook kan in overleg voor grotere gezelschappen de menu’s worden samengesteld. “Samen maken we van ons clubhuis een mooie huiskamer, waar het voor de leden goed toeven is”. Dit is de grote wens van Bob en Madeleine voor het komende seizoen.

Van links naar rechts: Bob, Madeleine, Felice, Joelle, Dominique, Floor en Max

Pin It on Pinterest

Share This