Paaswedstrijd

door 23 april 2019

Op paasmaandag 2019 gingen 43 deelnemers van start voor een zogenaamde fun wedstrijd. Er werd gespeeld tegen de par van de baan. Dus bij een netto score, na bijtellening van de strokes per hole conform de handicap, kon men een + scoren voor een resultaat onder par, een O voor een par en een – voor een score boven par. Een leuke wedstrijd, niet eenvoudig maar wel een snelle wedstrijd over 18 holes.

Zonovergoten, warm en op een goed geprepareerde baan werd om 10.00 uur gestart met enthousiaste deelnemers. De goede sfeer in de baan werd op het terras bij het clubhuis voortgezet. Hoewel al snel bleek dat deelnemen bij zo’n wedstrijd belangrijker is dan winnen werd toch met spanning gewacht op de uiteindelijke scores.
Leon Buijs had een wel heel goede dag gehad met een score van +6. Niemand kwam daarbij in de buurt. Anne Siemer kwam met een score van +2 nog het dichtst in de buurt, gevolgd door Charlotte Beekvelt ( +1), Rinus Jansen (0) en Frans Hermans (-1). Anne Siemer, die eerst dit jaar lid is geworden van onze club, was erg gelukkig dat zij meteen bij haar eerste individuele wedstrijd in de prijzen viel.

Dank ook aan de organisatie van deze mooie wedstrijd waaraan de deelnemers een goede herinnering hebben over gehouden.

Fons Jacobs

Op de foto vlnr: Leon Buijs, Rinus Jansen, Charlotte Beekvelt, Frans Hermans en Anne Siemer

Pin It on Pinterest

Share This