Koningsdag op Overbrug

door 4 mei 2019

Vlaggetjeswedstrijd op Koningsdag, dát gaan we doen samen! En dan blijkt ook nog dat we in de flight zitten met de overburen, Huub en Brigitte Bozon, gezelliger kan het niet worden.
Met een frisse temperatuur, fikse buien en tussendoor gelukkig ook nog zonnige momenten, en een versterkend oranjebittertje halverwege hebben we een heerlijke dag gehad. En spannend! Aangekomen op hole 19 zagen we in de verte de vlaggetjes staan op de green. Huub en Brigitte met nog 5 slagen te gaan, en Frank en ik met 4, zouden we daarmee in de hole komen?

De vlaggetjes van team Els van Wylick/Peter de Bruin, en Frans Vinke/Willie-Jan Verspaget bewaakten de hole op zéér korte afstand, maar onze flow was goed, we eindigden allebei met onze laatste slag ín de hole! Gedeelde eerste prijs, zo ben je als buren écht connected! Met dank aan de wedstrijdleiding die voor een geweldig georganiseerde dag en een prachtig prijzenpakket heeft gezorgd!

Liesbeth Wolters

Pin It on Pinterest

Share This