Nieuws van onze Golfpro’s

door 27 mei 2019

Het zal jullie wel opgevallen zijn. Vanaf 1 april hebben we twee golfpro’s bij onze club, namelijk Arthur Kleeven en Antoine de Blok. Zij hebben de kennismaking met de club als fijn en prettig ervaren. Ook heeft een aantal leden inmiddels de weg naar onze nieuwe golfschool gevonden. Maar er is ruimte voor meer leden om de kwaliteit van hun golfspel te verbeteren. Lukt dat dan zul je merken dat het beoefenen van de golfsport steeds meer plezier oplevert.

Acties van de golfschool

Voorop staan natuurlijk de privélessen die altijd kunnen worden ingeboekt. Weet je nog niet hoe dat moet? Tegenover de toiletgroepen in de ontvangstruimte van het clubhuis hangt een mededelingen bord. Daaronder ligt een map waarin de lessen kunnen worden geboekt. Lukt het niet, bel ons dan gerust.
Daarnaast kennen we het systeem van inlooptrainingen. Hoe werken die? Je kunt die met potlood inboeken in de hierboven genoemde map. De kosten zijn € 10,= per les van 55 minuten. Er echter een beperking: het aantal deelnemers moet minimaal vier en maximaal zes zijn. Het is leuk om samen te werken aan de techniek van het golfspel. Boek deze inlooptrainingen in met potlood, zodat bij onvoldoende deelname betrokkenen kunnen worden gebeld, als een training niet doorgaat.

Workshop

Nieuw is ook de maandelijkse thema-workshop. Die zal plaats vinden met behulp van de trackman. Trackman is een double radar systeem dat exact laat zien waarom een bal een curve krijgt of waarom een bal niet verder vliegt. Tevens kan je zien waar de bal het clubblad raakt en of je de bal neerwaarts of opwaarts raakt. Je krijgt zo inzicht in je slagen. Na de genoemde analyse en uitleg wordt de slag geoefend. Zo haal je meer uit je golfswing.

Tenslotte loopt er een actie voor zes golflessen, waarvan er maar vijf hoeven te worden betaald. Kortom, alle reden om eens naar de golfschool te komen.

Arthur Kleeven, 06-41-223 992
Antoine de Blok, 06-55-896 454

Pin It on Pinterest

Share This