Feestelijke derde competitiedag Business Club

door 17 juni 2019

De derde Businesswedstrijd van de competitie 2019 was een heel bijzondere. Naast een prima deelnemersveld en de traditioneel prachtige weersomstandigheden werden, ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van onze Sponsor NEWAYS INTERNATIONAL TECHNOLOGY, alle deelnemers verrast met een doosje ballen met een gouden logo geschonken door Huub van de Vrande.

 

Heel bijzonder was ook dat Fysiotherapie Reigerlaan als nieuw lid van de Business Club direct de eerste plaats opeiste. Hartelijk welkom Teun, een beter begin bestaat niet. Wij zijn ervan overtuigd dat je je weg wel zult vinden binnen dit schitterende zakenplatform. De tweede en derde plaats waren voor de teams van respectievelijk De Wit BV en Puur Bouwadvies.

Stand van zaken na drie wedstrijden

Het klassement na drie wedstrijden ziet er als volgt uit:
1. Talentscoutz
2. Neways International Technology
3. Kemenade Design.

De nazit was, mede door de aangename temperatuur en een door TIEN goed verzorgde BBQ, weer als vanouds en gezellig.
Tot de volgende keer.

De Commissie,
Jeroen van Ganzenwinkel, Hein Ottenheim, Willem van de Ven

Pin It on Pinterest

Share This