Vossenjacht

door 3 juni 2019

Het was een mooie dag op Hemelvaartdag. Het was ook de laatste keer voor Sandy als pro om dit keer, samen met de nieuwe pro Antoine, de par van de baan te bepalen. En dat was voor velen een extra handicap omdat zij erg goed gespeeld hadden. Ze finishten met twee slagen onder de par van de baan. En dat was voor Peter de Bruin nog niet goed genoeg, want hij ging nog onder het resultaat van de vos door. En dat is nu juist bij deze wedstrijd niet toegestaan, zodat hem niets anders restte dan een eervolle vermelding.

Een grote opkomst!

Voor mij betekende dat dat ik, naast een mooie dag, er met 35 punten met de eerste prijs vandoor kon gaan. De dag, die wat somber en koud begon, eindigde daardoor in een feeststemming op een warm en zonovergoten terras. Ik had een gezellige flight met Christien, Tonne en Piet. Door de ontspannen sfeer was het mogelijk een goed resultaat neer te zetten. Wat ook fijn was dat er zoveel leden deze dag hebben meegespeeld. Fijn ook voor de wedstrijdcommissie, die zich voor de leden inzet om de wedstrijden te organiseren. Hen wil ik dan ook in het bijzonder bedanken voor deze dag.

Ook wil ik mijn man Leo bedanken die het geduld heeft opgebracht om met zijn vele aanwijzingen mij het plezier in de golfsport bij te brengen. Dit is mijn eerste jaar dat ik lid ben van HGC ‘Overbrug’ en ik hoop dat nog vele jaren bij deze gezellige vereniging te blijven.

Anne Siemer

Pin It on Pinterest

Share This