Wat ons verder ter ore kwam

door 3 juni 2019

Gesponsord door Engelbert Obers

  • Laatst was ik aan het vissen in de vijver bij hole 6. En jawel hoor ik haalde er vier ballen uit. Tot mijn verbazing waren er drie driving range ballen bij. Natuurlijk doen onze eigen leden dit niet, afslaan op hole 6 met een driving range bal! Gelukkig had ik ook nog een gewone Top Flite bal gevist.

 

  • Na afloop van de op Hemelvaartsdag gespeelde Vossenjacht en in het bijzijn van veel leden, nam onze voorzitter officieel afscheid van onze golfpro Sandy van Griensven. Nadat hij de vele verdiensten van Sandy voor onze club, met name voor onze jeugd, had gememoreerd overhandigde hij een mooie bos bloemen en een stoffelijk blijk van waardering. Komisch was het antwoord van Sandy, waarbij, voordat zij werd aangenomen, haar proefles van Loek van Poppel aan de orde kwam. Het geeft nog eens aan dat ook Sandy in deze tien jaren vele leuke momenten heeft beleefd. Ze is vanaf nu een gewoon lid van onze club en hoopt snel voldoening te ervaren in het gewoon weer golf spelen voor haar plezier.
  • Pinkstermaandag 10 juni wordt weer de jaarlijkse wedstrijd om de handicart trofee gespeeld. U kent deze wedstrijd nog wel van het kopen van Mulligans. Na de prijsuitreiking is er altijd nog een Amerikaanse verkoop. Je kunt daarbij bieden op dit keer wel heel bijzondere kavels.
    De nummers een en twee mogen ook deelnemen aan de regionale wedstrijden van de Stichting Handicart. De gehele opbrengst komt ten goede aan deze stichting en daarmee ook indirect aan onze club. Eigenlijk zou het aantal deelnemers het toegestane maximum moeten overtreffen. Laten we massaal deelnemen.

Fons Jacobs

Handicart Trofee

Vanzelfsprekend

. . .is het niet dat er HANDICARTS op onze baan rondrijden. Daar is en blijft veel geld en inzet van vrijwilligers voor nodig om dit te realiseren en in stand te houden.

Daarom doen we in de eerste plaats een beroep op alle gebruikers om hun jaarlijkse bijdrage van € 50,= te betalen, maar ook donateurs zijn van harte welkom met hun financiële steun op bankrekeningnummer. Nl 34 INGB0005345854.

Voor verdere fondsenwerving gaan we op Tweede Pinksterdag 10 juni as. weer de jaarlijkse handicartwedstrijd organiseren, waarbij à €2,50de gebruikelijke Mulligans weer kunnen worden gekocht; die kunnen een verassend effect hebben op de uitslag en de kassa.

Tijdens de prijsuitreiking zal ook de jaarlijkse Amerikaanse verkoop worden gehouden, waarbij dit jaar een gratis verblijf van een week in een 12 persoons huis in Oostenrijk aan een golfbaan zal worden aangeboden (niet in hoog seizoen).

Dus meedoen is VANZELFSPREKEND

Hein Ottenheijm

 

Pin It on Pinterest

Share This