Business Trophy vierde ronde

door 29 juli 2019

Dat was wel even wennen: geen stralend weer zoals gewoonlijk, maar een voorspelling van fikse regenbuien gedurende de wedstrijd. En dat hebben we geweten, want gedurende ongeveer een uur was het erg nat in de baan. Voor één deel van de 48 deelnemers een reden om even te schuilen, maar voor de meesten was dit geen enkel probleem.

De wedstrijd werd gewonnen door het team van JUIST! Catering: Walter van de Wassenberg en zijn teamgenote Claudia van Hout speelden 24 punten bij elkaar en dat was met een playing handicap van 3 een prima resultaat. De strijd om de tweede en derde plaats ging tussen vier teams die allemaal 21 punten scoorden, maar waarvan IT Profile en Puur Bouwadvies met een lagere playing handicap de tweede en derde plek opeisten.

De gebruikelijke nazit was, zoals altijd, erg gezellig en werd afgesloten met een prima diner. De volgende wedstrijddag is 23 augustus.

Tot dan,
De Commissie

Pin It on Pinterest

Share This