President’s Cup

door 8 juli 2019

Zondag 7 juli 2019 kan weer worden bijgeschreven als een van de hoogtepunten van dit nog lopende golfseizoen van HGC ‘Overbrug’. Een voorzitter die de leden uitnodigt om met hem te spelen om het felbegeerde blauwe clubcolbertje, toebehorend aan de winnaar van deze prestigieuze wedstrijd. Naast een aantal oud-winnaars waren vele leden op deze uitnodiging ingegaan, zodat rond 10 uur, onder uitstekende weersomstandigheden, kon worden gestart met in totaal 56 deelnemers. De sfeer in de baan, maar ook vooral na afloop, was weer prima te noemen. Ook de door de voorzitter aangeboden BBQ viel bij de deelnemers zeer in de smaak.

Nieuwe winnaar

Tijdens de rust van de damesvoetbal-finale, waarin Nederland de meerdere moest erkennen van de Verenigde Staten, werden de winnaars bekendgemaakt. Annemiek Dijkema wist er na een spannende strijd met Mark van den Heuvel (beiden scoorden 38 Stableford-punten) met het blauwe jasje vandoor te gaan. De derde plaats was voor Annemarie Ottenheijm met 37 Stableford-punten.

Annemiek Dijkema kreeg met haar toespraak na afloop tevens gelegenheid om zich nader voor te stellen. Zij is pas vanaf dit jaar lid van onze golfclub. Zij kwam over van de Golfclub Geijsteren en schaamde zich een beetje dat ze meteen deze traditionele wedstrijd heeft gewonnen. Zij dankte de organisatie en complimenteerde de voorzitter Wim van der Westerlo met zijn mooie initiatief om de deelnemers een BBQ aan te bieden. Een trotse voorzitter bedankte alle deelnemers voor hun deelname en hoop dat iedereen ook volgend jaar weer inschrijft.

Op de foto wordt het blauwe jasje uitgereikt door Willie-Jan Verspaget de winnaar van vorig jaar – samen met voorzitter Wim van de Westerlo – en Annemiek Dijkema

Pin It on Pinterest

Share This