Rijn Schellekens trofee

door 23 juli 2019

Ieder jaar opnieuw spelen de dames en heren tegen elkaar om de door Rijn Schellekens beschikbaar gestelde trofee. Dit keer was de organisatie in handen van de dames, onder leiding van Diny van Zuidam. Dat was ook de reden dat dit keer op dinsdag werd gespeeld en ook dit jaar mocht deze traditionele wedstrijd zich, voor de 29e keer, verheugen in heel prettig golfweer.

Een optimale bezetting

Na vele jaren was nieuw was dat zowel de dames als de heren zorgden voor een optimale bezetting van negen flights . Na ontvangen te zijn met koffie en lekkere vlaai gingen om 11.00 uur 56 golfsters en golfers de baan in voor een Texas Scramble wedstrijd. In iedere flight speelde een dames drietal tegen drie heren.

Trofee gaat opnieuw naar de heren

Toen om 17.00 uur de scores waren geteld bleek, zoals steeds de laatste jaren, de beker naar de heren te gaan. Met een totaal score van 369 punten bleven de dames met 345 punten slechts 24 punten van de zege verwijderd. De herencaptain Harry van der Rijdt nam dan ook trots de door Rijn Schellekens uitgereikte trofee in ontvangst. Ook de beste dames en heren teamscores werden met een prijs beloond. De dames Ans van der Elst, Jeanne Mertens en Marianne Verleg behaalden 48 Stableford punten en de heren Hein Ottenheijm, Leo van Veghel en Hans Dubach kwamen binnen met 49 punten. Over het algemeen werd er heel goed gespeeld. De organisatie bedankte Rijn en Tony Schellekens met een bloemetje.

Na afloop werd om 17.30 uur van een uitstekend verzorgde BBQ genoten en was de sfeer erg aangenaam.

Uitreiking van de trofee

Redactie Evergreen

Pin It on Pinterest

Share This