Eerste jaar Simol
Keuken
Nu de faciliteiten in de keuken op een wat hoger peil zijn gebracht, groeit ook het assortiment van het aangeboden eten. Met name bij grotere groepen is het aanbod met diverse mogelijkheden gegroeid. Denk daarbij aan de door de mooie zomer veelvuldig plaatsvindende BBQ’s en de diverse buffetten. Flexibiliteit betekent dat er in overleg heel veel mogelijk is tegen concurrerende prijzen. Mede daardoor is het ook aantrekkelijk om onze accommodatie te benutten voor feestelijke gelegenheden. Hoewel er sprake is van een toegenomen drukte is er nog altijd veel ruimte om het gebruik door gezelschappen verder uit te breiden. Hier zit dan ook een stuk van de verwachte omzetvergroting. Maar wat blijft is dat de clubactiviteiten altijd voorrang hebben. Wat betreft de ingevoerde golfarrangementen, combinatie van green fee en horecafaciliteiten, is er nog sprake van een grote onbekendheid. Wat dat betreft zouden de caddiemasters en onze website deze arrangementen nog wat duidelijker onder de aandacht kunnen brengen. Hoewel de keuken op maandag en dinsdag om 18.00 uur is gesloten, is er bij voldoende belangstelling ook daarna nog ruimte voor deze arrangementen. Madeleine wil nog graag het compliment vermelden van leden van golfalliantie-lid Kurenpolder: “Een tien voor TIEN!”.
Exclusievere wijnen
Door enkele leden is gevraagd of het mogelijk zou kunnen om wat exclusievere wijnen te schenken. In overleg met Pieter Meulendijks, onze huisleverancier, is door Floor een zestal wijnen uitgekozen. Deze kunnen per fles worden besteld en variëren in prijs van €24 tot €39.
Al met al is TIEN tevreden over de ontwikkeling die zij hebben doorgemaakt en kijkt het team optimistisch naar de toekomst.
Redactie Evergreen