Eerste jaar Simol

door 12 augustus 2019

Het eerste jaar van exploitatie van ons clubhuis door Simol zit er bijna op. Voor alle betrokkenen een erg leerzaam jaar. Nadat eerst de wisselingen van de leiding elkaar snel opvolgden, eerst Bram, daarna Harm en toen Madeleine en Bob, is er wat dat betreft rust in de tent gekomen. Met een sterk en jong team is gewerkt aan een verbetering van de dienstverlening en de kwaliteit. De inzet van de bediening is in de loop van de tijd meer afgestemd op de drukke momenten (zoals bij de wedstrijden) en zijn de wachttijden teruggebracht. Ook is er meer begrip gegroeid bij onze leden voor als het eens even wat langer duurde. Over de groeiende omzet is Simol tevreden. En let wel: een hogere omzet komt ook ten goede aan de financiën van onze club. Samen varen we er wel bij!

Keuken

Nu de faciliteiten in de keuken op een wat hoger peil zijn gebracht, groeit ook het assortiment van het aangeboden eten. Met name bij grotere groepen is het aanbod met diverse mogelijkheden gegroeid. Denk daarbij aan de door de mooie zomer veelvuldig plaatsvindende BBQ’s en de diverse buffetten. Flexibiliteit betekent dat er in overleg heel veel mogelijk is tegen concurrerende prijzen. Mede daardoor is het ook aantrekkelijk om onze accommodatie te benutten voor feestelijke gelegenheden. Hoewel er sprake is van een toegenomen drukte is er nog altijd veel ruimte om het gebruik door gezelschappen verder uit te breiden. Hier zit dan ook een stuk van de verwachte omzetvergroting. Maar wat blijft is dat de clubactiviteiten altijd voorrang hebben. Wat betreft de ingevoerde golfarrangementen, combinatie van green fee en horecafaciliteiten, is er nog sprake van een grote onbekendheid. Wat dat betreft zouden de caddiemasters en onze website deze arrangementen nog wat duidelijker onder de aandacht kunnen brengen. Hoewel de keuken op maandag en dinsdag om 18.00 uur is gesloten, is er bij voldoende belangstelling ook daarna nog ruimte voor deze arrangementen. Madeleine wil nog graag het compliment vermelden van leden van golfalliantie-lid Kurenpolder: “Een tien voor TIEN!”.

Exclusievere wijnen

Door enkele leden is gevraagd of het mogelijk zou kunnen om wat exclusievere wijnen te schenken. In overleg met Pieter Meulendijks, onze huisleverancier, is door Floor een zestal wijnen uitgekozen. Deze kunnen per fles worden besteld en variëren in prijs van €24 tot €39.

Al met al is TIEN tevreden over de ontwikkeling die zij hebben doorgemaakt en kijkt het team optimistisch naar de toekomst.

Redactie Evergreen

Pin It on Pinterest

Share This