Vriendinnendag

door 13 september 2019

Een zonovergoten dag in september op golfbaan Overbrug, wat kan een mens meer wensen?
Na een hartelijk welkom met koffie/thee en koek zijn we om 10 uur van start gegaan met de wedstrijd Vriendinnendag en er waren weer veel vriendinnen aanwezig. Wat ook altijd heel leuk is om nieuwe mensen te leren kennen of terug te zien. Zeker voor degenen die twijfelen, schrijf volgend jaar op tijd in, het is een superdag.
Vanaf de eerste afslag was er een heerlijk samenspel met mijn zus en Adjan met haar vriendin. Wat we weer ervaren hebben, is dat je met golf op verschillende niveaus goed samen kunt spelen. We stimuleerden elkaar en met de nodige humor zijn we tot een goed resultaat gekomen. Misschien niet allemaal met behaalde punten maar zeker wel in fijne ervaringen met elkaar.

De eerste prijs!

Kortom, we hebben genoten en je ziet wat dat heeft opgeleverd, een mooie dag met veel leermomenten. Dan pik je ook nog zomaar de eerste prijs mee, dat is natuurlijk top.

Na een heerlijk diner en met een, twee of misschien wel drie borrel(s) zijn we vrolijk en dankbaar huiswaarts gegaan.

Dank aan de organisatie en hopelijk tot volgend jaar.

Jeanne Mertens

Pin It on Pinterest

Share This