Vrijwilligers­wedstrijd

door 30 september 2019

Voorafgaand aan de jaarlijkse vrijwilligerswedstrijd benadrukte voorzitter Wim van de Westerlo in zijn speech nogmaals het belang van de inzet van vrijwilligers voor de golfclub. Alle activiteiten van de club worden grotendeels door hen gedaan en daardoor zijn zij mede bepalend voor de goede sfeer. HGC ‘Overbrug’ prijst zich gelukkig met zoveel mensen die zich inzetten voor de club. Alle vrijwilligers worden jaarlijks uitgenodigd voor een onderlinge wedstrijd met een etentje na afloop.

De wedstrijd, speelvorm Texas Scramble Stableford, verliep vlekkeloos: iedereen in opperbeste stemming, niet altijd tevreden over eigen prestaties, omdat het altijd beter kan, droog weer gehouden, geen lange wachttijden en dus een vlot verloop van de wedstrijd en over het geheel genomen aardige resultaten.

Met dank aan de wedstrijdleiding, Hein Ottenheijm. De resultaten liggen dicht bij elkaar, tussen de eerste twaalf flights was het verschil maar 4 punten. De prijs voor de neary ging naar Toon Geerts en die van de second neary, wordt bij andere clubs ook wel tweary of sneary genoemd, naar Paul Smeijers.

De wedstrijduitslag:

1e prijs – Frans Hermans en Toon Geerts
2e prijs – Therris van de Westerlo en Willem van Zandvoort
3e prijs – Lidy Hulck en Piet de Jager

De prijs was een miniatuur van de Jan Rommebeker (foto), gevuld en gelardeerd met chocolade en mooi opgemaakt door Annemarie Ottenheim. Jan Romme was van 1990 tot 1997 de eerste voorzitter van HGC ‘Overbrug’.
De nazit was zeer gezellig en goed verzorgd. Kortom, een dag waardoor de vrijwilligers nog eens extra gemotiveerd worden om hun werkzaamheden voor de club te blijven doen.

De prijs was een miniatuur van de Jan Rommebeker (foto), gevuld en gelardeerd met chocolade en mooi opgemaakt door Annemarie Ottenheim. Jan Romme was van 1990 tot 1997 de eerste voorzitter van HGC ‘Overbrug’.

De nazit was zeer gezellig en goed verzorgd. Kortom, een dag waardoor de vrijwilligers nog eens extra gemotiveerd worden om hun werkzaamheden voor de club te blijven doen.

Redactie Evergreen

Pin It on Pinterest

Share This