Wat ons verder nog ter ore kwam…

door 30 september 2019

Deze rubriek wordt gesponsord door: Engelbert Obers

Voor de laatste gedrukte Evergreen hebben wij de allereerste cover van Annie Lubbers opgedoken. Wij kregen daarvoor deze reactie van haar.

Bedankt Annie!

Een rookverbod in/om onze golfbaan…

Nu ruim tien jaar geleden is in Nederland het algehele rookverbod ingevoerd. Snel daarna volgt een aantal ontheffingen, resp. uitzonderingen voor de straffe rokers. Anno 2019 zijn we op het punt aangeland dat onze golfclub een voorbeeld is op het gebied van het gebruik van bestrijdingsmiddelen- het baanonderhoud en het gebruik van kunstmatige meststoffen.

Onze golfbaan is in 2017 volledig gerenoveerd en opgewaardeerd naar de zo felbegeerde A-Status en nu zien we al de vervelende sporen van rokende clubleden, resp. gastspelers. Overal in de golfbaan vind je de resten van rookmateriaal. Als we hieraan niets doen, ontsiert dit onze fraaie golfbaan en dat willen we toch niet!

We denken vooral aan een rookverbod in/om onze golfbaan, zoals dat in onze gebouwen al van kracht is. Voor het zover is, kunnen/moeten de notoire rokers hun peuken in de afvalbakken gooien en dat is toch niet teveel gevraagd. Overigens behoort het restafval ook in de daarvoor bestemde afvalbakken.
Alles wordt er mooier/verzorgder van en trouwens het overgrote deel van onze golfclub is al niet-roker!

Onze Jeugd

Wist u dat als u via de digitale Evergreen op de hoogte wilt blijven van hoe het onze jeugdleden vergaat, het nodig is om eerst in te loggen. Dit in verband met de nieuwe wet op de privacy. Alle andere wetenswaardigheden kan iedereen lezen en zien via de link Nieuws. Dus klik op Leden en blijf op de hoogte van de prestaties van onze jeugdleden.

Redactie Evergreen

Pin It on Pinterest

Share This