Helmonds Open 2019

door 6 oktober 2019

Afgelopen zondag 29 september werd er voor de derde maal het Helmonds Open georganiseerd. Een golfwedstrijd voor leden én niet-leden van de golfclub om zowel de vereniging als de golfsport te promoten.

Met bijna150 deelnemers, waaronder 50 niet-leden, was de start van de eerste flight, (de jeugdspelers) ’s morgens om 09:00 uur, waarbij de regen zich niet onbetuigd liet. In de loop van de dag ging het over in natte wind met af en toe een bui.
In diverse categorieën waren er prijzen beschikbaar, waarvoor dank aan al onze sponsoren. De grote winnaar was Bram Verstappen die zijn lage handicap bevestigde met een prachtige score van bruto 37 slagen, slechts 1 boven de baan. Omdat de hole-in-one helaas niet gevallen was, kon de auto onverrichterzake terug naar de garage van Bos & Slegers.

Overige prijswinnaars:

Handicap hoog: dames eerste prijs Joke Bekx, tweede prijs Bernke van Krey, derde prijs Brigitte Bozon en bij de heren eerste prijs Marcel Deelen, tweede prijs Ronald Rooijakkers, derde prijs Gerrit van Wylick.

Handicap laag: dames eerste prijs Angela Coolen, tweede prijs Esmée van Lieshout, derde prijs Claudia van Hout en bij de heren eerste prijs Wim van de Westerlo, tweede prijs Willie-Jan Verspaget, derde prijs Bram Verstappen. De neary was voor Peter Heessels en de second neary voor Bram Verstappen. De funhole met de tips van onze pro Arthur had twee winnaars met elk 6 punten: Harold van Gaal en Maarten Mertens.

Onder het genot van een drankje, muziek van John van der Heijden en een uitstekend buffet werd de dag afgesloten en kunnen we terugkijken op een geslaagde dag met nogmaals dank aan onze sponsoren.

Reserveert u vast voor 2020. Op de laatste zondag in september zien we u graag weer meedoen.

Comissie Helmonds Open op HGC ‘Overbrug’
Hein Ottenheijm, Leon van Zon en Willy Giesbers

Pin It on Pinterest

Share This