Natte slotdag van de Business Competitie

door 23 oktober 2019

De uitslag: de Business Trophy 2019 is gewonnen door…

De zevende en tevens laatste business wedstrijd van dit seizoen kende, tegen de gewoonte in, een vervelende deelnemer. Zijn naam: PLUVIUS! Dus onder omstandigheden die we doorgaans niet hebben gingen 46 deelnemers van start om in een, voor enkelen, ultieme poging om met een fantastische ronde de top van het klassement te bereiken.

En gestreden is er, want de nummers 1 tot en met 5 kenden slechts een verschil van 2 punten.

De winnaars van de dag waren:

  1. Het team JUIST! Cleaning Service
  2. Het team Puur Bouwadvies
  3. Het team Talentscoutz

De Business Trophy 2019 is gewonnen door het team van JUIST! Cleaning Service, aangevoerd door Walter van de Wassenberg. Hij ontving de Business Trophy uit handen van onze voorzitten Wim van de Westerlo. Voor de volledige rangschikking verwijzen wij u naar de website.

Winnaar Walter van de Wassenberg

Aan de business competitie 2019 deden 348 spelers mee. Dat is een gemiddelde van bijna 50 spelers per wedstrijd. Een geweldig resultaat en voor de commissie een extra stimulans om voor 2020 weer alles in het werk te stellen dit succes te continueren.

Tot de volgende keer.

De Sponsor Commissie

Pin It on Pinterest

Share This