Redactioneel

door 23 oktober 2019

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar voor mij geldt dat ik aan het einde van dit seizoen kan terugblikken op een mooi golfjaar. Niet wat betreft mijn golfsuccessen. Daar praat ik liever niet over. Maar wat betreft het clubgevoel mag je toch spreken van een mooi jaar.
Het weer werkte natuurlijk niet altijd mee; toch weer een te droge zomer. Maar toch, de wedstrijden worden beter bezocht, de deelname aan de diverse activiteiten kent weer een opleving. Hoewel de damesochtend op dinsdag wel wat nieuwe leden kan gebruiken! Ook het clubhuis kent een toename van het gebruik door onze leden . We maken ook weer een lichte groei door van het aantal leden en ook ons inmiddels jaarlijkse hoogtepunt, het ‘Open Helmonds kampioenschap´, was, ondanks het regenachtige weer, een groot succes.

De Baan

Is het u opgevallen dat ondanks een paar hete zomermaanden onze holes er weer goed bij liggen? De inspanningen van de greenkeepers in de afgelopen twee hete zomers hebben resultaat opgeleverd. Natuurlijk ligt het niet aan u als ervaren golfer als de baan eens wat anders reageert als u hebt bedoeld. Maar toch een extra lesje bij een van onze golfpro’s zou ook hierbij wel eens wonderen kunnen doen. Laten we dankbaar zijn dat wij samen, leden, bestuur, greenkeepers, caddiemasters, personeel van ons clubhuis, golfpro’s en de vele vrijwilligers, een hecht team zijn waardoor wij vele uren aangenaam onze golfsport kunnen beoefenen. Ook in de komende herfst- en wintermaanden zullen we vele aangename uurtjes op onze accommodatie kunnen doorbrengen.

Weet u dat als kritiek omslaat in `handjes uit de mouwen` het plezier voor velen toeneemt! Vooral voor U zelf.

Voorzitter redactiecommissie ‘Evergreen’,
Fons Jacobs

Pin It on Pinterest

Share This