Einde zomercompetitie Herenochtend

door 11 november 2019

Op donderdag 7 juni jl. was het erg gezellig in ons clubhuis. Om 11.00 uur verzamelden zich meer dan 40 heren voor een rondje golf: afsluiting van de zomercompetitie.

Toen voorzitter Harrie van de Rijdt om 12.00 uur het welkomstwoord had gesproken, werden boven de sluizen open gedraaid en viel het water met bakken uit de lucht. Er werd gezellig gekaart of zomaar wat gekletst. Binnen in het clubhuis was er volop leven. Toch gingen omstreeks 12.30 uur de eerste fanatiekelingen de baan in. Van de vooraf gemaakte indeling kwam niets meer terecht. De ene flight was na drie holes weer binnen, anderen liepen gewoon de afgesproken negen holes. Van een uitslag kon geen sprake meer zijn, maar ook de pret werd daardoor niet gedrukt.

Prijsuitreiking

Tijdens het aangename en uitstekend verzorgde diner vond de prijsuitreiking van de zomercompetitie plaats. Peter van der Linden ging er met de eerste prijs vandoor met een gemiddelde score van 35 Stableford punten, op de voet gevolgd door Toon Geerts en Frank de Wit. De winnaars van de Ringerscore waren Peter van der Linden (geel) en Toon Geerts (rood). De zomercompetitie negen holes werd gewonnen door Harry van Eyck, gevolgd door Martien Geurts en Dick Severs.

Slot

Na de prijsuitreiking vroeg ons oudste spelende lid Wout Tersmette nog even het woord. In zijn slotwoord bedankte hij de commissie, Harrie van de Rijdt, Fons Crooymans, Hein Ottenheijm en Harry van Eyck, voor de uitstekende organisatie van alle wedstrijden dit jaar. Met een applaus sloten de andere aanwezigen zich hierbij aan.

Fons Jacobs

Pin It on Pinterest

Share This