Lady of the Year 2019

door 8 november 2019

Iedere dinsdagochtend maken de dames van HGC ‘Overbrug’ zich op voor een gezellige, spannende wedstrijd. En steeds weer proberen in de buffer te spelen of misschien een keer zό goed eindigen dat je je handicap verlaagt! Ook iedere dinsdag in een andere flight. Lopend van de ene hole naar de volgende wordt er van alles doorgenomen. Dat kan zijn: het goede of slechte spel op de vorige hole tot de wereldproblemen van de afgelopen week.

Afsluiting van het zomerseizoen

Doordat we kunnen kiezen, 18 of 9 holes spelen, is het wel zo dat het ‘nazitten’ na de wedstrijd niet meer door alle dames tegelijk kan plaatsvinden. De 9-holers zijn immers veel eerder vertrokken!

Dit was afgelopen dinsdag absoluut niet het geval. Het was de afsluiting van het zomerseizoen. De damescommissie had een prima crosscountry-wedstrijd uitgezet. Negen holes. Iedereen was super enthousiast, eigenlijk omdat we onze eigen baan niet meer terug kenden. Alleen Joke van Bragt (21 punten) en Nelleke ten Hooven (20 punten) hadden hier geen enkele moeite mee.

Na een stevige lunch werden de prijzen van het afgelopen zomerseizoen uitgereikt: Monique de Wit was de Koningin van de 9-holers. Proficiat! Frida de Jager (9 holes) en ik (18 holes) hadden de meeste birdies naar ons toe weten te trekken.

De belangrijkste prijs voor mij is toch wel de Lady of the Year 2019 trofee! Alle flightgenoten van het afgelopen seizoen, hartelijk dank dat jullie mij tot deze hoogte hebben getild. En natuurlijk de damescommissie. Het hele seizoen weer prima werk verricht!

Dank hiervoor.

Els van Wylick

Pin It on Pinterest

Share This