Sint-wedstrijd

door 20 november 2019

Het was een prachtige climax. Terwijl de eerste inschrijvingen schoorvoetend binnenkwamen, met in eerste instantie 17 deelnemers, druppelde het naar 29 en door de weersafhankelijke deelnemers wat meer bedenktijd te geven en een inspirerend gedicht van de Sint kwamen we toch nog op 47 spelers.
De Weco was intussen druk bezig geweest met de inhoud van de wedstrijd en had, door het inzetten van op de Sint betrekking hebbende materialen, er een echte fun-wedstrijd van gemaakt. Ook Simol droeg haar steentje bij door de deelnemers te verblijden met een worstenbroodje en Glühwein of warme chocomel, waarvoor onze dank. De prijsuitreiking werd opgeluisterd door Sinterklaas zelf. Hij bracht op professionele wijze en met pakkende teksten voorvallen van diverse leden naar voren, waarbij regelmatig een traan van het lachen werd weggeveegd.

Dichtst bij de staf

Ook de prijswinnaars, Annemiek Dijkema, Dries Swinkels, Fred Berkers, Joep van Lieshout, Wim van de Westerlo, Margreet Vossen en Walter van de Wassenberg, neary Perry van Pareren en dichtst bij de staf Leon Buys, werden door de Sint toegesproken.

Tenslotte werd het Dag Sinterklaasje dan ook door iedereen uit volle borst meegezongen. Met enorm veel dank aan onze eigen Helmondse cabaretier Joop Vos.

De Weco

Pin It on Pinterest

Share This