Tien

door 24 februari 2020

De winter zit er bijna op. Nou ja, winter. Veel vorst is er (nog) niet geweest en ook sneeuw hebben we niet gezien. Daardoor kon er wel veel worden gegolfd. Ook TIEN ontwaakt uit de winterslaap en Bob en Madeleine kijken uit naar het nieuwe seizoen. Na 1 maart gaat ons clubhuis ook op maandag weer open.

Prijsverhogingen

Het personeel van TIEN is na 1 januari jl. geconfronteerd met nieuwe prijzen. Conform de afspraken met het bestuur van onze club heeft Simol de prijzen aangepast aan de gestegen loonkosten en inkoopprijzen. Dat dit is gebeurd is niet de verantwoordelijkheid van het personeel van TIEN, maar dat is door het bestuur van onze golfclub, op basis van het bestaande contract, zo afgesproken. “Laten we deze discussie dan ook niet met de bediening voeren”, is de wens van Madeleine.

Omzet

Van belang is wel dat ook de leden beseffen dat de club wel degelijk belang heeft bij een positieve ontwikkeling in de omzet van het clubhuis. Madeleine verwacht dan ook dat het nieuwe wedstrijdschema zal bijdragen tot een frequenter verblijf van de leden in het clubhuis. Ook zijn er meer mogelijkheden ingebouwd voor gezelligheidswedstrijden. Bob verwacht dat de keuken daardoor meer maaltijden zal kunnen serveren. Hij hoopt dan ook dat de deelnemers bij inschrijving ook de discipline kunnen opbrengen om aan te geven of ze van de keuken gebruik willen maken. Hij zoekt ook naar meer flexibiliteit in het aanbieden van maaltijden. In de zomermaanden zal dan ook vaker de BBQ worden ingezet. Verder wordt gedacht aan thema-avonden, zoals een Italiaanse avond, Indische maaltijd enz.

Feestjes

Is er iets te vieren, zoals verjaardagen of jubilea, dan bestaat ook de mogelijkheid, speciaal ook op vrijdag- of zaterdagavond, dit te vieren in het eigen clubhuis. Daarvoor kan maatwerk worden geleverd en kunnen speciale arrangementen worden afgesproken. Mocht je hierover meer willen weten, maak dan een afspraak met Madeleine of Floor.

Kortom, het team, dat vrijwel geheel in tact is gebleven, is klaar voor het nieuwe seizoen. Laten we er samen een gezellig en sportief seizoen van maken.

De redactie van Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This