De GolfPro’s

door 9 april 2020

Nieuwe digitale agenda en gratis App van Arthur Kleeven

Wanneer het corona virus voorbij is en wij weer mogen gaan genieten van een golfbaan die er fantastisch bij zal liggen ga ik aan de slag met een nieuwe digitale agenda en een complete golf app waarin alles samen komt.

De oude agenda is nu niet meer in de lucht en daar kan u geen lessen meer op inboeken. Per 1 april is mijn golf app voor iedereen toegankelijk in de App store of Play store en deze kunt u gratis downloaden. U dient zich dan eerst te registeren voordat u kan inloggen op mijn golf app. De golf app kan je vinden door : mygolfpro aan elkaar te schrijven bij zoeken in de App store. Nadat u uw registratie heeft gedaan, dan kunt u bij volgen, mijn naam intoetsen en dan ziet u mijn naam drie keer tevoorschijn komt. Kies voor Helmond de tweede naam. ( 1e is voor Crossmoor Weert )

Waarom een app voor het volgen van golfles?

De app kunt u elke keer openen zoals een andere app op uw telefoon. De app heeft de volgende functies waar u gebruik van kunt maken.

Digitale agenda voor boeken van golf les:

Mijn digitale agenda is heel makkelijk in gebruik om lessen in te boeken. U klikt op een gewenst tijdstip voor een half uur of een vol uur en de boeking kan gemaakt worden op uw naam. U ontvangt een mail dat alles goed is geboekt.

Leerdoelen:

Aan het einde van de les hebben we de mogelijkheid om een video te maken met de samenvatting van de les. Wat veroorzaakt de fout en hoe kunnen we dit aanpassen. Dit doen we met de video en met ondersteuning van tekst erbij. Zo ontstaat er een digitale dossier van uw lessen en u kan dit op elk gewenst moment terug kijken en/of lezen.

Testen en uitleg van de technieken : coaching

De app zit boordevol filmpjes met daarin uitleg van alle technieken. Alle basis principes van elke techniek. Daarnaast staan er tal van testen in waar je je score bij kunt houden per techniek. Meten is tenslotte weten en zo kunt u zien of er vooruitgang geboekt gaat worden in uw spel of dat we daar nog meer aandacht aan moeten besteden.

Chat functie:

Middels een ingebouwde chat functie kun je altijd contact met me hebben voor als dat nodig mocht zijn.
Graag tot snel op de golfbaan en voor nu stay safe!!!!!

Arthur Kleeven

Er wordt momenteel hard gewerkt door de greenkeepers dus 1 ding is zeker de golfbaan ligt er straks Op en Top bij!

Begint het golfen al te kriebelen? Bekijk dan eens je set van dichtbij. Misschien toe aan nieuwe grips? Juiste maat dikte? Laat je set regrippen, bij 10 nieuwe grips 1 grip cadeau. Prijs vanaf € 8,00 per grip.

Set wordt door mij opgehaald en gebracht. Tevens poets ik de set en ziet er weer keurig uit om mee te golfen.

Voor interesse mail of bel mij.
Mail: antoinedeblok@adbgolf.nl
Mobiel nummer: 0655896454

Voor dit moment wens ik u en je gezin een goede gezondheid.

Antoine de Blok

Pin It on Pinterest

Share This