Tien

door 29 april 2020

Als we iets missen de laatste weken is dat niet alleen het golfen, maar ook ons clubhuis. We missen het geneuzel over de gemiste puts, de verkeerd toegepaste regels, de foutieve tellingen, de bewogen ballen en andere redenen waarom we zo slecht hebben gescoord. Het is de totale ambiance in ons clubhuis die we nog het meest missen.

Personeel Tien

Maar vragen we ons ook wel eens af wat deze vervelende periode voor de uitbaters betekent? Floor, Bob, Madeleine en Noëlla zijn iedere week twee dagen op de golfbaan aanwezig. Ze poetsen iedere keer een deel van het restaurant, zodat ze klaar zijn om ieder moment weer open te gaan. Ze volgen cursussen zoals EHBO, verantwoord alcohol verstrekken, bereidingstechnieken, hygiëne, allergenen enz.
Daarnaast maken ze iedere week een nieuw gerechtje om straks de menukaart te kunnen aanvullen.

Facebook Floor

Floor plaatst iedere week foto’s op Facebook, zodat iedereen die dat wil kan zien wat er zoal gebeurt op de golfbaan. Ze maakt foto’s van de baan, de greenkeepers en de vier vaste bewoners: families die zich de baan hebben toegeëigend. Het zijn de eendjes, de waterhoentjes, de ganzen en de terroristenfamilie de kraaien – die alles en iedereen wegjagen.
Maar net zoals wij allen snakken ook Floor, Bob, Madeleine en Noëlla naar het openen van de baan en het clubhuis. Zij hopen dat we snel weer een wedstrijdje kunnen golfen om nadien te genieten van ons prachtige clubhuis. Er wordt nu al nagedacht over de mogelijkheden van een anderhalve-meter-exploitatie. Ook missen zij onze gezichten, want het zijn toch de leden die de club maken. Deze familie wordt dan ook het meest gemist.

De redactie

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This