My Golf Pro

door 11 mei 2020

Gratis App van Arthur Kleeven

De corona crisis houdt ons allemaal nog steeds in de greep maar we mogen weer gaan golfen en lesgeven. Tijdens de corona crisis zijn er een aantal zaken veranderd.

In de app staan allerlei instructie filmpjes voor alle technieken met de basis principes erbij. Er staan ook vele testen in om uw technieken te meten en om te kijken of je vooruitgang aan het boeken bent bij het trainen van deze technieken.

De app gebruik ik met name voor, het onderdeel : leerdoel. Als u er behoefte aan heeft ,dan kan ik aan het einde van de les, een film opname maken van de les met daarin wat we die les behandelt hebben en hoe we deze techniek gaan verbeteren door een oefening toe te voegen. Ook al heeft u geen les dan nog kan u ten alle tijden mijn app gratis downloaden en kijken naar instructie filmpjes en de testen uitvoeren.

Als u naar de Play of App store gaat dan toets u het volgende in de zoekbalk.
Met allemaal kleine letters: mygolfpro en dit aan elkaar schrijven.

  • Downloaden is gratis
  • U moet zich eerst een keer registreren met naam, telefoon en emailadres
  • Na dat u bent geregistreerd zoekt u uw pro; Vul daar mijn naam in en ik verschijn drie keer. Neem de bovenste naam voor Crossmoor Weert, de middelste voor Overbrug Helmond en de onderste is voor De Swinkelsche Someren.
  • Wanneer u dit heeft gedaan kan u aan de slag in mijn app en kunnen we eventueel chatten via de chat functie als er nog vragen zijn. U zal regelmatig een blog voorbij zien komen waarin ik iets over golf zal schrijven. Kijk er maar eens rustig door heen en als er vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Voor nu, blijf allemaal gezond en we zien elkaar snel weer op de golfbaan.

Golfschool Arthur Kleeven
Beusakker 27, 5712 MG Someren
Tel: 06 41 22 39 92
info@arthurkleeven.nl

Pin It on Pinterest

Share This