Beste leden van HGC ‘Overbrug’

door 28 juni 2020

We zijn door de corona crisis in een raar jaar terecht gekomen. maar ondertussen zijn Antoine en ik alweer een jaartje werkzaam op jullie golfbaan.

Een jaar waarin we heel rustig zijn begonnen, maar na een paar maanden van kennismaken en lesjes geven wisten steeds meer leden ons te vinden voor een golfles of baanles. Werken op ‘Overbrug’ is ons erg goed bevallen en we ervaren het als een fijne en prettige golfbaan waar genoeg potentie zit om ons werk uit te kunnen voeren. De samenwerking met het bestuur, de vereniging en de verschillende commissies gaat erg prettig en is goed op elkaar afgestemd.
We merken dat we steeds meer lessen kunnen geven en dat we ook op dit moment vele nieuwe golfers welkom mogen heten. Ook zijn er weer nieuwe jeugdleden aan het golfen en dat is allemaal positief nieuws.

GVB in een week

Voor de komende periode hebben we een ‘GVB in een week’ pakket samengesteld en doordat mensen niet of minder op vakantie gaan, krijgen we veel nieuwe mensen op de golfbaan. Hier wordt goed op gereageerd en zijn we al druk bezig om deze mensen het golfen bij te brengen.

Een idee wat Antoine en ik graag ook nog op de club willen bereiken is een mooi winterprogramma, waar je voor een maandelijks bedrag elke week een les kan hebben, waardoor we de winter gebruiken om de alle slagen aan te scherpen voor vastigheid en het korte spel verbeteren zodat je in het voorjaar weer kan gaan genieten van mooi en goed golfspel in de baan.
Zoals je kan lezen zijn wij erg happy op de club en we zien een mooie toekomst voor ons liggen met iedereen die de club een warm hart toedraagt en graag op de golfbaan wil zijn.

Graag tot snel bij een van onze initiatieven vanuit de Golfschool.

Antoine en Arthur

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This