Hoera: We zijn weer open!

door 4 juni 2020

Wat heeft het lang geduurd. Te lang zijn we door de Corona-maatregelen gedwongen tien weken dicht geweest. Wat hebben we jullie gemist. Maar uiteindelijk stonden Madeleine en Bob en alle medewerkers enthousiast klaar om op 1 juni klokslag twaalf uur onze gasten weer te ontvangen. Natuurlijk moest worden voldaan aan alle voorschriften van het RIVM, waarbij de hygiëne maatregelen en de anderhalve meter de belangrijkste zijn. Met name ons terras is uitermate geschikt om ongeveer 60 gasten te ontvangen en binnen kunnen we maximaal 30 gasten ontvangen.

Kopje koffie en andere drankjes

“Wij kijken er naar uit om na een rondje golf onze spelers en speelsters weer een kopje koffie te kunnen brengen. Van vele gasten hebben we begrepen dat hun dagje golf niet compleet is zonder het bezoekje aan het clubhuis”. Toch zal het even wennen zijn om ons aan de vele maatregelen te houden. Maar Madeleine en de meensen rekenen op de medewerking van alle leden om zich aan de maatregelen te houden. In het begin kan de keuken slechts op afspraak open zijn. Ook worden er slechts beperkt hapjes geserveerd, maar ook hier geldt weer dat in overleg van alles mogelijk is.

Ook voor de club belangrijk

Het seizoen goed maken zal niet meer lukken, maar toch ook hier geldt dat we er het beste van moeten proberen te maken. Door zoveel mogelijk weer van het clubhuis gebruik te maken kan ook voor onze club het financiële probleem van deze vervelende tijd enigszins worden verlicht.

Het personeel van TIEN rekent op ieders medewerking en hoopt iedereen een aangenaam verblijf in ons clubhuis te kunnen bieden.

De redactie van Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This