Redactioneel

door 4 juni 2020

Ik weet niet hoe u het heeft ervaren, maar we lopen weer over onze prachtige 9 holes stadsgolfbaan. Sedert begin mei spelen we weer eerst 9 holes en nu, wie dat wil, zelfs 18 holes. Ja, je moet van tevoren wel een starttijd reserveren, maar daar wordt nauwelijks of niet over geklaagd. Eigenlijk wel fijn dat je nooit hoeft te wachten en het ‘loopt goed door’. Ik heb al geluiden gehoord dat we dit systeem ook maar in de toekomst moeten handhaven, maar dan wel tenminste twee dagen vooruit boeken. Ook zijn introducees en de greenfee-spelers inmiddels weer welkom.

Wedstrijden

Of we dit seizoen nog wedstrijden kunnen spelen is mede afhankelijk van de besluiten van het kabinet. Nou, dit kabinet heeft niet aangetoond sport-minded te zijn. Wel demonstreren met duizenden op de Dam in Amsterdam, maar geen sportwedstrijden tot tenminste 1 september. Wel boetes als je met zijn drieën in een auto zit, maar niet schouder-aan-schouder in Amsterdam. Begrijpt u het nog? De mixed-matchplay start inmiddels wel weer langzaam op. Wat is er ook op tegen als je met zijn tweeën speelt om het niet of in een poule? Het moet wel uitlegbaar blijven wil je ook begrip ontmoeten.

Clubhuis

Eindelijk is ook het clubhuis weer open. Er gelden weliswaar aangepaste regels, maar daar zullen we snel aan gewend zijn. Langzaam keert de gezelligheid in onze club ook weer terug. We kunnen na afloop onder het genot van een consumptie ons spel weer analyseren en kunnen weer mopperen op de pech die we hebben gehad. Met het nieuwe normaal komen we weer dichter bij het oude normaal. Dit alles onder het motto: blijf gezond. Samen gaat dit lukken.

Evergreen nieuwsbrief

Donderdag 3 juni is er een Evergreen nieuwsbrief verstuurd door een bug in een plugin van onze website.

 De bug is vrijwel direct na het event verwijderd. Helaas was het niet meer mogelijk de e-mails te onderscheppen. (IT)

Voorzitter redactiecommissie Evergreen,
Fons Jacobs

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This