Starttijden boeken

door 7 juni 2020

Om technische redenen hebben we onze website moeten aanpassen. Hierdoor staat het boeken van starttijden niet meer op de plaats waar u dat gewend bent, maar bij uw profiel die u kunt benaderen via de button [profiel] rechtsboven in het scherm, zie onderstaande afbeeldingen.

Desktop

Tablet/Mobiel

Wanneer u op deze button klikt verschijnt uw profiel met daar boven het volgende scherm, hier kunt u starttijden boeken.

Mocht dit bij u niet verschijnen dan is het mogelijk dat u het cachegeheugen van uw browser dient legen. Hoe u dit moet doen is afhankelijk van welke browser uw gebruikt, meer informatie hierover kunt u vinden via de link https://hgc-overbrug.nl/browser-cache-wissen/ , ga naar de pagina met uitleg per browser over hoe u dit moet uitvoeren.

De eerste fase van de aanpassing is inmiddels uitgevoerd, op een later tijdstip zal fase 2 worden uitgevoerd, waar de cross-domain cookie problemen zullen worden aangepakt.

Registratieleden kunnen vanaf 1 juni jl. zelf starttijden boeken, u dient uiteraard altijd eerst te melden bij onze caddiemaster.

Karin Asmussen
Secretaris

Pin It on Pinterest

Share This