Eindelijk weer Ladiesday!

door 11 juli 2020

Het is 7 juli en we mogen de wei weer in! Het heeft heel door de corona-ellende lang geduurd, maar vandaag is het gelukkig weer zover. De damesdag is er weer op dinsdagmorgen!

We houden de naam en faam van een groep chagrijnige, vervelende, jaloerse krengen, maar je ziet op de foto toch duidelijk het tegenovergestelde. Een groep dames, die zin hebben in hun potje golf en het bovendien gezellig vinden om dat met elkaar te spelen. Er waren vandaag al splinternieuwe dames bij….welkom!

In de baan…

En er komen vast en zeker nog dames bij, die tot nu toe wat argwanend naar de dinsdag/golfdag keken, maar het nu ook gaan proberen. Op deze manier houden we de damesdag in ere, want je moet er toch niet aan denken dat die door gebrek aan deelname niet meer kan bestaan. Dat komt dan in het Guiness Book of Records, want dit is nog nooit, bij welke golfclub dan ook, gebeurd. En zo willen wij niet in de belangstelling komen te staan.

De eerste wedstrijd

Vandaag om te beginnen een fun-wedstrijd, die gewonnen werd door onze nieuwkomer Marja Heijnen. Proficiat, leuk dat je meteen weet hoe het voelt om een wedstrijd te winnen. Misschien volgen er nog wel heel veel. Van de 18-holers won Diny van Zuidam met asociale cijfers, die we daarom maar niet vermelden. Daarna werden we allemaal verrast met lekkere koffie en heerlijk gebak, waarbij we spontaan aan elkaar vertelden hoeveel we nog af willen vallen. Later!

Volgende week hopelijk ook weer volop deelname op onze schitterende baan, je kan kiezen tussen 18 of 9 holes, geen probleem.

Tot de volgende weken!

Frida de Jager

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This