Interview met onze voorzitter

door 3 juli 2020

Omroep Helmond heeft wekelijks naar eigen zeggen 21.000 frequente kijkers naar haar tv programma’s. Dat is op een stad die de 100.000 inwoners nadert – en trots mag zijn op de mooiste stadsgolfbaan van Nederland – toch een mooi bereik niet waar ?

De vraag die bij me op kwam is hoeveel van onze HGC-leden kijkt regelmatig naar het Helmondse nieuwsoverzicht dat wekelijks wordt uitgezonden. Als het ook een vijfde deel is dan zijn het er toch een dikke honderd. Da’s mooi want dan hebben die 100 leden trots hun voorzitter kunnen zien shinen in een interview met weliswaar niet Dionne Stax, maar toch wel met niemand minder dan omroepster Leontine Verhoeven.

Omroep Helmond ‘Sport Lokaal’ op bezoek bij HGC ‘Overbrug’

Een snelcursus van onze voorzitter

Wim gaf Leontine een complete snelcursus golf, beginnend met hoe houd ik mijn club vast, wat doe ik op de driving-range, wat zijn hindernissen en hoe kom je eruit tot en met het putten en uitholen. Onderwijl enthousiast pratend over aantal leden, succesvolle Business Club, commissiewerk en horeca. Zonder zijn aandacht te laten verslappen bij de beantwoording van vragen als: Is golf nu een sport of een hobby, is het elitair en kost het inderdaad zo veel geld?

Om de laatste vraag bij de kop te pakken: nee, zei Wim… als je 200 keer per jaar golft kost het pak weg maar € 3,5 per keer!

Ook de afsluiting van het interview met een steeds enthousiaster wordende Leontine mocht er zijn. Onze voorzitter, voor deze gelegenheid succesvol club-promotor, besloot het rondje golf met het bijbrengen van een goede gewoonte en sprak de woorden: “Leontine…in Helmond doen wij kussen.” En zo gebeurde.

Al met al was het mooie onbetaalde HGC promotie, waar ik de niet-kijkers van op de hoogte wilde brengen en de onvolprezen voorzitter mee wil prijzen.

Steef Deimann

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This