TIEN – Afscheid met een lach en een traan

door 30 juli 2020

Vertrek per 1 augustus 2020

Het zal u niet zijn ontgaan. Per 1 augustus vindt er een wisseling plaats voor wat betreft het beheer van ons clubhuis TIEN. Het was al bekend dat per 1 januari 2021 het contract met Simol afliep en er moest worden gesproken over eventuele verlenging. Door de corona-crisis is dit proces echter in een stroomversnelling gekomen. In de besprekingen afgelopen maart en april werd snel duidelijk dat het uitstapje van Simol naar de golfsport toch niet heeft gebracht wat men ervan verwachtte. Het hart lag toch meer bij hockey. Besloten is dan ook om het contract al per 1 augustus te beëindigen.

Daarmee komt er ook een einde aan de samenwerking met de familie Boasson. Madeleine, Bob en Floor nemen per 31 juli afscheid en keren niet terug in de nieuwe beheersituatie. Zij zijn wel gelukkig dat verder het hele team kan blijven. Ook zullen zij nog zeker te zien zijn op onze accommodatie omdat de golfsport zelf hen heeft gepakt. Bob beschikte al over het GVB en Floor en Madeleine willen dit op korte termijn gaan halen.

Nieuwe beheerder

Na diverse besprekingen heeft het bestuur gekozen voor de terugkeer van een oude bekende. Hoewel de familie Boasson het beheer graag (zonder Simol) had willen voortzetten, is door het bestuur, alles afwegende, een contract gesloten met Gijs Verstappen. Floor, Bob en Madeleine hebben begrip voor deze keuze. Voor hen betekent dit besluit dat zij op een keerpunt staan voor wat betreft hun toekomst. Floor gaat dit buiten de Horeca zoeken en zal een nieuwe studie oppakken. Bob gaat vooralsnog bij De Enk aan de slag in het beheer van golfbanen, iets wat hij dit ook al in dit corona-tijdperk heeft gedaan. Madeleine zoekt een nieuwe uitdaging.

Dankbaarheid

Bij de familie Boasson overheerst de dankbaarheid voor de ruim anderhalf jaar waarin zij de club beter hebben leren kennen. Zij hebben veel ervaring kunnen opdoen en hebben veel mensen leren kennen. Het was na een stroef begin erg plezierig om met de leden om te gaan. Ze kijken dan ook positief terug op deze periode en wensen Gijs Verstappen en zijn team veel succes met ons clubhuis TIEN.

De redactie van Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This