TIEN – Wisseling van de wacht

door 31 juli 2020

Zoals al eerder is meegedeeld heeft ons clubhuis Tien vanaf heden een nieuwe uitbater. Nou ja, nieuw? Het is een oude bekende, namelijk Gijs Verstappen.

Gijs Verstappen

Al eerder, van 1997 tot 2016, was hij de uitbater van ons clubhuis. Na zijn terugtreden heeft Gijs op De Tongelreep in Eindhoven met succes hun clubhuis Tobrass (Tongelreep Brasserie) geëxploiteerd. Na het beëindigen van het contract met Simol is Gijs door het bestuur benaderd om op het oude nest terug te keren. Hij gaat dit nu doen, zonder overigens te stoppen in Eindhoven. Zeker in het begin is Gijs frequent in ons clubhuis te zien. Ook zijn echtgenote Iris gaat af en toe een handje helpen. Maar het is vooral het oude team van de laatste jaren dat mede het gezicht van ons clubhuis zal vormen.

Veranderingen

De bestaande kaart wordt vervangen door een nieuwe. Het zal u overigens niet verbazen dat deze nieuwe kaart veel gelijkenis gaat vertonen met die van Tobrass. Vanaf september is de keuken op volle sterkte en kan men van woensdag tot zondag van een totaal vernieuwde kaart bestellen. Op maandagen en dinsdagen is de keuken gesloten, maar worden er wel snacks geserveerd. Voor reserveringen ten behoeve van groepen zijn overigens, in overleg, ook op deze dagen afspraken te maken. In de toekomst zijn meer veranderingen mogelijk, maar Gijs wil met zijn team de eerste tijd ervaringen opdoen. Hij gaat daarbij goed letten op de wensen die vanuit de leden naar voren worden gebracht.

Oude gebruiken

Gijs denkt eraan om vanaf het begin oude gebruiken opnieuw in te voeren. Daarbij hoort natuurlijk ook het destijds befaamde ‘happy hour’. “Schrijf maar op: vanaf komende vrijdag is er weer een happy hour met hapjes bij de borrel”, aldus Gijs. Hij hoopt dat hiervan door velen weer gebruik wordt gemaakt. Ook de bekende Dodavo-hap blijft bestaan. Hij stelt het wel op prijs om vooraf te weten wie hiervan gebruik willen maken.

Officiële markering van de overgang

Gijs hoopt een moment te vinden om, in overleg met het bestuur, de officiële overdracht van de exploitatie naar hem te kunnen markeren. Hij is vol lof over de verbetering van de totale accommodatie en hoopt dan ook een bijdrage te leveren aan de sfeer en de uitbouw van onze club en hoopt de komende jaren met plezier in ons clubhuis te kunnen werken. Hij verheugt zich er op om, samen met zijn team, het de leden heel aangenaam te maken tijdens hun verblijf in het clubhuis.

De redactie van Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This