Handicart wedstrijd

door 5 augustus 2020

Handicart wedstrijd op 6 september 2020

Het komt er, ondanks alles, toch van dat de Handicart-wedstrijd kan doorgaan en die staat nu op het programma. De inschrijving staat open, het inschrijfgeld is € 5,=.

Traditiegetrouw een leuke wedstrijd met meer kans om te winnen door het kopen van Mulligans à €2,50 per stuk, maar ook een wedstrijd waar iedereen winnaar is. Door de goed gevulde prijzenpot, met dank aan de sponsors, valt iedereen in de prijzen. Ook zijn er prijzen voor de neary, second-neary en birdies. Op de putting green worden 9 holes opengezet om met 5 ballen (€1,= per bal) een poging te wagen om een hole-in-one te slaan. Een auto staat te wachten, dus doe je best.

Kies je flightgenoten

Om de speelvreugde nog verder te verhogen bieden wij de mogelijkheid zelf een 4-bal samen te stellen tegen een tarief van € 60,= per flight. Geef dit dan bij het inschrijven bij opmerkingen aan met de namen van medespelers. Schroom niet een gast uit te nodigen die tegen introductietarief een greenfee kan kopen. Je moet dan uiteraard zelf ook meespelen. Bij opmerkingen het NGF-nummer van de gast vermelden. Na de prijsuitreiking volgt een veiling, waarbij via een Amerikaanse verkoop spullen worden geveild. Wij hopen op die dag op mooi weer, een prettige wedstrijd en tenslotte een loyaal gebaar naar de Stichting Handicart.

Omdat er niet kan worden gepind, dient alles op die dag, dus inschrijfgeld, Mulligans en veiling, contant afgerekend te worden.

Opmerking: het is niet vanzelfsprekend dat er handicarts op onze baan rondrijden. Daar is en blijft veel geld en inzet van vrijwilligers voor nodig om het huidige systeem in stand te houden. Ik daarom doe een dringend beroep op de pashouders die nog geen bijdrage hebben gedaan om de jaarlijkse donatie à €50,= per pashouder over te maken naar de Stichting Handicart.

Uw consul,
Harrie van de Rijdt

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This