Zomerwedstrijd

door 9 augustus 2020

Onder prachtige weeromstandigheden is de eerste qualifying wedstrijd van dit jaar gespeeld op onze schitterende baan. Met een volle inschrijflijst werd door 54 golfers de strijd aangegaan op een alternatieve golfroute. Bij het invullen van scores op de kaart en later in het systeem was het opletten geblazen, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.
Veel spelers waren in bloedvorm en Willie-Jan Verspaget was met 38 Stableford punten de winnaar van deze wedstrijd, gevolgd door Leon van Zon en Anne Siemer, beiden met 37 punten. De vierde en vijfde prijzen gingen naar René Stockx en Thomas Heling.

Bijna een baanrecord

Twee golfers (Willie-Jan Verspaget en Oskar Pawlonka) kwamen met een bruto score van 79 slagen van de baan, wat maar één slag meer is dan het baanrecord. De komende wedstrijd, de Strokeplay-clubkampioenschappen, kan dit record worden geëvenaard of zelfs worden verbeterd.

Op de foto van links naar rechts Thomas Heling, winnaar Willie-Jan Verspaget met caddyhand Renede , Anne Siemer, Leon van Zon en René Stockx.

Tot zondag 16 augustus voor de finale van de Strokeplay-clubkampioenschappen

Met golfgroeten
De Weco

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This