Coronatijd!

door 22 september 2020

Redactioneel

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik vind deze door corona beheerste tijd langzamerhand vervelend worden. Het is zoals onze premier Rutte zegt: “Ik ben klaar met dit corona virus, maar dit virus is nog niet klaar met ons”. Ik had dit verhaal willen beginnen met een compliment aan ons allen, maar de laatste weken zie je toch dat sommigen het niet zo nauw nemen met de noodzakelijke maatregelen.

Compliment voor het bestuur

Oh, wat waren we blij dat er begin mei weer kon worden gegolfd op onze baan. Eerst nog zonder horeca, maar vanaf juni mocht ook het clubhuis weer open en konden we weer genieten van ons prachtige terras. Natuurlijk waren er wel de noodzakelijke maatregelen getroffen om besmetting zoveel mogelijk uit te sluiten. Het bestuur verdiende een compliment over de manier waarop een en ander werd ingevuld. De Weco maakte een alternatief wedstrijd programma. Het leek erop dat ‘het normale’ herleefde.

Waarschuwing

We zien echter dat het virus de laatste weken in Nederland weer ongenadig gaat toeslaan. We zien ook dat een deel van onze clubleden de maatregelen niet meer serieus nemen. Het is duidelijk dat, willen we de herwonnen vrijheden behouden, we allemaal de plicht hebben om de getroffen maatregelen te respecteren. Zo niet dan komt er snel een einde aan onze golfmogelijkheden.

Allemaal betekent zonder uitzondering, ondanks dat we hebben gezien dat sommigen denken zich wat meer te mogen permitteren. Laten we daarbij vooral op elkaar letten en bij onbedoelde overtredingen er elkaar ook op wijzen. Alleen samen kunnen we dit virus verslaan.

Voorzitter redactiecommissie,
Fons Jacobs

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This