Dodavo winst

door 8 september 2020

Na het behalen van mijn GVB in week 28, heb ik mezelf ingeschreven voor de Dodavo. Een kennismaking met de sport en tevens de vereniging. Trots met mijn GVB op zak eens 9 holes lopen is toch veel vermoeiender dan vooraf gedacht. Na de baan van links naar rechts te hebben gehad en meer vanuit de bosjes en het hoge gras geslagen dan vanaf de fairway, kwam ik uitgeput van de baan.

Warm welkom

De eerste indruk van de vereniging was direct positief. Een warm welkom en gezellig avondje uit met afsluiting op het terras. Na drie verdiende flessen wijn en ook nog eentje gekregen, liepen de scores hard op. De gekregen fles wijn is mijns inziens typerend voor de mensen en vereniging. Een nieuw gezicht op de tweede plaats was voor Walter voldoende om zijn gewonnen fles wijn af te staan. Iedereen is welkom en vreemd zal je jezelf niet voelen op HGC ‘Overbrug’.

Veel dank gaat uit naar alle spelers met wie ik in een flight heb mogen lopen en waarvan ik veel heb mogen leren. Natuurlijk ook de organisatie erg bedankt en niet te vergeten Gijs voor het heerlijke eten en de zéér geslaagde afsluiting met heerlijke barbecue. Een gezellige club met veel warmte.

Bas Vogels

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This