Handicart wedstrijd

door 10 september 2020

Op zondag 6 september heeft de jaarlijkse golfwedstrijd voor de Stichting Handicart plaatsgevonden. Na uitleg over het kopen van Mulligans en hole 19 startte de wedstrijd, voor de eerste keer georganiseerd door de Herenochtend Commissie, om 10.00 uur middels een gunshot.
Helaas waren er slechts 39 deelnemers en wat met name teleurstellend was: de vaste gebruikers van de handicarts, met uitzondering van Henk Jongen, ontbraken. De sfeer was er zeker niet minder om, maar het volgend jaar hopen we op meer deelnemers!
Na de wedstrijd volgde een gezellige nazit op het terras. Prijzen waren er, dankzij de sponsoren, voor iedereen. Fijn was het dat de oud-ambassadeur van de Stichting Handicart, Nol van de Kant, hierbij ook aanwezig kon zijn. En, onder leiding van veilingmeester Willy, vond ook nog een Amerikaanse veiling plaats. Mooie kunstwerken, beschikbaar gesteld door Adjan Broeders en galerie De Kei, een heuse tomahawk van Peer Foolen van Keurslager Goossens en een verblijf in Toine Verstappen’s riante onderkomen in Oostenrijk werden geveild en er is enthousiast geboden!

De traditionele veiling

Dankzij de veiling, giften van sponsoren en de opbrengst van de wedstrijd kon er bijna € 3.000,= aan de Stichting Handicart worden overgemaakt.

De winnaar
Op de foto’s zien we de winnaars van de neary en second-neary, resp. Ank de Voogd en Mieke van den Heuvel, de beste 10 en de trotse winnaar van de wisseltrofee, Paul van Thiel, samen met de voorzitter van de Herenochtend Commissie Harrie van de Rijdt.
Ank en Mieke
Dankzij de voortreffelijke organisatie van wedstrijdleider Hein, de enthousiaste deelnemers en de gulle bijdragen van de sponsoren mogen we terugzien op een geslaagd evenement.

Frank Wolters

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This