Jeugdbokaal 2020

door 29 september 2020

Een mooiere septemberdag had er niet voor kunnen worden uitgezocht. Op zondag 20 september 2020 vond de traditionele wedstrijd om de HGC Jeugdbokaal plaats.

Jeugd die nog een baanpermissie heeft

Voor een aantal jeugdspelers die nog geen baanpermissie hadden waren door enkele enthousiaste ouders op en rond de driving range en de putting green activiteiten georganiseerd.

9-holes wedstrijd voor jeugdgolfers met HCP 36-54 en baanpermissie

Helaas moest op de wedstrijddag een speler zich afmelden, waardoor er uiteindelijk maar drie jeugdspelers overbleven die hebben gestreden om de wisselbeker. Het is jammer dat zich niet meer jeugdspelers voor deze wedstrijd hebben ingeschreven.

Uitslag
1. Mats van Ham
2. Thomas Buys
3. Tijn Koenen

Neary: Thomas Buys
Longest: Tijn Koenen

18 holes wedstrijd voor jeugdgolfers met HCP <36

Aan deze wedstrijd deden alle jeugdgolfers van onze club met HCP <36 mee op één na. Het was een spannende strijd.

Uitslag
1. Joost Schiffers 37
2. Pim van Leeuwen 34
3. Yash Jagesar 33
4. Nickel van de Kerkhof 32
5. Joep van Lieshout 29
6. Jitze Saasen 28
7. Fenno Klawer 15

Neary: Yash Jagesar
Longest: Joep van Lieshout
Birdies: Yash Jagesar, Nickel van de Kerkhof, Fenno Klawer

Woordje van de winnaar

Op zondag 20 september was de wedstrijd om de HGC Jeugdbokaal 2020. Het was een prachtige zonnige dag. We speelden met drie flights.
Ik zat in de flight met Nickel van de Kerkhof. We hebben leuk gegolft en ik speelde goed. Zo goed zelfs dat ik de eerste prijs heb gewonnen.
Ik vond het leuk om de wisselbeker in ontvangst te nemen. Deze fantastische dag werd afgesloten met een gezellige barbecue. Graag wil de organisatie bedanken voor deze geslaagde dag. Volgend jaar doe ik weer mee om de beker te verdedigen.

Joost Schiffers

Tot slot

Door Willy Giesbers werden, namens het bestuur, de prijzen uitgereikt. Mats en Joost kregen allebei een mooie beker om te houden en een wisselbeker. Alle deelnemers kregen ook nog een medaille als aandenken aan deze wedstrijddag. Uiteraard moeten Harm en Joost hun wisselbeker volgend jaar weer inleveren.

Dan is er een nieuwe wedstrijd om de HGC Jeugdbokaal 2021. waarvoor we nu al aan alle jeugdspelers vragen om daaraan mee te komen doen. De dag werd afgesloten met een lekkere barbecue voor de liefhebbers die door Gijs en zijn team prima was verzorgd.

De Jeugdcommissie

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This