Speciale Herenochtend

door 12 september 2020

De Herenochtend heeft zich vandaag weer eens van zijn beste kant laten zien. De wedstrijdleiding had ons gevraagd om een introducé mee te nemen. Welnu, er was een opkomst van 56 man! Meer konden er echt niet bij. Eerst koffie, thee en een lekkere amuse. Daarna het doornemen van de wedstrijdvorm en de flight-indeling.
Iedereen goedgemutst naar zijn afslag en dan kom je erachter dat je opeens met maar vier man bent en kunt gaan genieten van de rust, de natuur en het aangename gezelschap. Zo moet golf zijn. In onze flight werd serieus, maar ontspannen, gespeeld. Onze twee gasten kenden de baan niet of nauwelijks. Konden Henk Jongen en ik ze van adviezen dienen. Er was ondanks de grootte van de groep weinig oponthoud en moesten we even wachten dan genoten we van de omgeving en het mooie weer. Na ruim vier uur weer richting het terras om te genieten van verkoelende drankjes. Snel en vakkundig geserveerd door het sterrenteam van Gijs. Om half 5 kregen wij een heerlijk saté-buffet geserveerd met diverse keuzes. Vooral het malse vlees met satésaus en de boerenfrites waren een aanrader. Gijs bedankt!

De wedstrijd

Het was natuurlijk wel een wedstrijd en het schijnt traditie te zijn dat de winnaar een kort verslag doet van de gehele dag. Bij dezen dus.

Wedstrijdleiding, bedankt voor de vlekkeloze organisatie. We moeten niet vergeten dat zij een aantal uren hebben zitten vergaderen, mailen, appen en telefoneren om deze dag rond te krijgen. Maar dan heb je ook wat. Hulde! Mijn flight-genoten, mijn broer Gé en het team van Henk met Jos Vermeulen, maakten de dag compleet. En als Henk op zijn praatstoel zit dan komen er veel spannende en aandoenlijke verhalen los.
Wedstrijdleiding, nogmaals bedankt voor de flessen wijn die wij als prijs mochten ontvangen.

Een dankbare golfgroet,
Frank Raijmakers.

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This