Thomashuis Helmond zet zich in voor HGC ‘Overbrug’

door 6 oktober 2020

Het Thomashuis Helmond is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Twee volwassenen met ervaring in de zorg en in het omgaan met gehandicapten, Suze en Cor, wonen permanent samen met maximaal 9 personen.

De slechte ballen eruit!

Vrijwilligerswerk

Zij proberen hen een ‘thuis’ te bieden, voorzien van de noodzakelijke zorg. Deze woongroep woont aan de Bosselaan in Helmond. Zij waren op zoek naar een project als vrijwilligerswerk. Sinds 1 oktober zorgen zij ervoor dat op donderdagochtend vanaf 9:30 uur alle golfballen, zowel op de driving range als in de omliggende bosschages, verwijderd zijn. Het Thomashuis heeft zich met haar bewoners langdurig aan onze golfclub verbonden. Het is een kortdurende taak, gezond in de buitenlucht en sportief in beweging. Kortom een overzichtelijke opdracht met een duidelijk doel: ‘alle ballen verzamelen’. Zij zijn te herkennen aan de gele hesjes die ze zullen dragen.

Voor meer informatie over het Thomashuis Helmond verwijs ik u graag naar de website: www.thomashuis.nl/helmond.

Frans Coolen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This