Wat een seizoen!

door 8 december 2020

Terugblikkend op het afgelopen seizoen kunnen we alleen maar vaststellen dat we een bijzonder jaar achter de rug hebben. Het golfseizoen startte met een lege golfbaan, maatregelen om te bezuinigen en niemand die ons kon vertellen wat nu de echte gevolgen zijn van deze pandemie. Het onderhoud is gewoon doorgegaan, maar geen wedstrijden en dat leek in het begin wel aardig, want we konden ongestoord en vrijuit ons werk doen. Maar het vele werk en een goede band met onze leden zijn van belang voor het golfplezier van ons allen.

Het is fijn dat onze leden weer terug zijn en volop kunnen genieten van het golfspel en onze fraaie golfbaan. De invoering van het starttijdensysteem en natuurlijk het mooie weer hebben voor een overvolle golfbaan gezorgd. Onze leden en hun eventuele gasten hebben hier gretig gebruik van gemaakt, want golfen is zowat het enige dat nog mogelijk is om samen met anderen te doen tijdens deze pandemie.

Leesvoer voor Groenfanaten!

Editie 3 van ons Groen & Golf Magazine staat online! Veel leesplezier!

Let op het zwaailicht

Gegeven de overvolle golfbaan proberen we zo effectief als mogelijk het dagelijkse en het periodieke onderhoud uit te voeren en moeten we de veiligheid van het onderhoudsteam en alle golfspelers goed in de gaten houden! Het overgrote deel van onze golfspelers houdt zich goed aan de geldende veiligheidsregels, maar een enkeling laat de golfballen op de green ploffen als je daar net aan het maaien bent. Wellicht hebben die mensen, gegeven de omstandigheden, een ‘korter lontje’. Zo ook is het op de fairway van hole 9 het geval: afzwaaiers van de driving range komen daar zomaar terecht. Iedereen kan en mag vrijelijk gebruik maken van onze driving range en dat veroorzaakt deze situatie.

Voor alle gebruikers van onze driving range geldt: let goed op wat je doet! Een verre, fraaie afslag resp. afzwaaier kan serieus gevaar opleveren voor de golfspelers op hole 9. Dus kijk goed uit op onze golfbaan en voor de veiligheid van ons onderhoudsteam:

Zwaailicht aan… …niet slaan!

Herbert van Hout/Arie de Vries

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This