De baan is weer open!

door 22 februari 2021

Het leek wel maanden geleden dat we konden golfen. Maar op zaterdag 20 februari was het weer mogelijk om ons golfspel weer te beoefenen. Met behulp van de weergoden en dankzij onze greenkeepers lag de baan er weer goed bij.
Op enkele zwakke plekken na was er sprake van een perfecte baan. Hole 3 had nog last van ongewenste bezoekers (mollen) en hole 5 heeft nog altijd wat afwateringsproblemen. Maar toch was het weer goed toeven onder het genot van een fel lentezonnetje.
In deze vervelende coronatijd toch weer een lichtpuntje. En we zouden geen Nederlanders zijn als ook het gemopper weer is begonnen. Is het niet jammer dat we maar negen holes mogen spelen? Jammer dat we maar maximaal drie keer in zeven dagen mogen boeken en wat is het toch jammer dat we nog steeds niet van onze horeca gebruik mogen maken.
Maar bovenal genieten we toch weer van onze mooie en uitstekend onderhouden golfaccommodatie.
Veel plezier.

De redactie

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This